At have én alpaka er anderledes – at have et halvt hundrede alpakaer er noget helt specielt. Mød Pluto, Royal Chase, Peron, Jack og mange af de andre søde alpakaer når vi tilbyder Walk’n’Talks, hyggelige gårdbesøg og meget mere. Læs med og se hvad vi tilbyder her hos Alpacas of Fredly.

Walk’n’Talk

Når du booker den originale Walk’n’Talk hos Alpacas of Fredly, garanterer vi en spændende og anderledes tur. Det foregår primært i de smukke omgivelser ved gården og nærliggende skov i Brønderslev. Turen har en varighed på ca. 1,5-2 timer og er ca. 2 km lang. Turen er guidet af Lise Drastrup selv, som vil give introduktion og information om de søde og nysgerrige pelsdyr og besvare dine spørgsmål.

Gruppestørrelserne på Walk’n’Talks er min. 2 personer og max. 8 personer. Ønskes der Walk’n’Talk med større hold, kontakt venligst Alpacas of Fredly, Lise, for mere information.

Gårdbesøg

Nu kan du, fra den 1. maj, 2022, booke et gårdbesøg og se hvor stjerneholdet fra Walk’n’Talk bor! Ja, man er garanteret en på opleveren når man booker et gårdbesøg og møder dyrene på hjemmebane 😀

På et gårdbesøg hos Alpacas of Fredly møder man dyrene i deres vante omgivelser, ser hvor de bor og sover samt markerne de leger og græsser på. I bliver inviteret indenfor hos dem, og får lov til at opleve dem på tæt hold, gå iblandt dem, fodre dem og tale med dem 😀

Ud over stjerneholdet, får du også lov til at besøge de skønne temperamentsfulde piger og alpakaføl, også kaldet criaer. Hvis man ønsker at opleve de helt små føl/criaer er det fra april/maj til og med september måned man skal komme på besøg.

Forudsætningen for et besøg hjemme hos stjerneholdet og pigerne er at man kan forholde sig roligt, da det her foregår i dyrenes meget rolige tempo.

På turen får du din egen alpaka at gå med, og vil opleve undervejs hvordan dens personlighed er og hvordan den vil lære dig at kende. Alpakaen er et dyr som giver sig god tid – så du skal indstille dig på at turen vil foregå i et langsomt og roligt tempo, og der sker meget undervejs så du kan godt glæde dig 😀

Ud over stjerneholdet, får du også lov til at besøge de skønne temperamentsfulde piger og alpakaføl, også kaldet criaer. Hvis man ønsker at opleve de helt små føl/criaer er det fra april/maj til og med september måned man skal komme på besøg.

Forudsætning for et besøg hjemme hos stjerneholdet og pigerne er at man kan forholde sig roligt, da det her foregår i dyrenes meget rolige tempo.

Frokostbord i alpakahaven

Som noget helt nyt, kan du nu også booke et frokostbord i vores dejlige alpakahave og nyde din medbragte frokost/madpakke blandt de søde og nysgerrige alpakaer. Booking af et frokostbord i alpakahaven kan ske i perioden fra 1. juni til 31. august, 2022 og er kun lørdage og søndage.

Få besøg af en alpaka

Ud over vores Walk’n’Talks og gårdbesøg, tilbyder vi også at du kan bestille en oplevelse med alpakaerne. Vi kommer gerne på besøg med en alpaka eller flere og fortælle om de spændende og dejlige pelsdyr. Vi har bl.a. besøgt julemærkehjem, plejecentre samt andre institutioner. Kontakt os for mere information, så kan vi lave en skræddersyet oplevelse som passer lige til dig.

previous arrow
next arrow
Slider