Velkommen til Alpacas of Fredly, stedet hvor der er højt til loftet, masser af humor og hvor vi elsker vores dyr.

Vi hedder Lise & Martin og bor sammen med vores fire børn i Nordjylland.

Hele vores alpakaeventyr startede i 2018 med at vi undersøgte muligheden for at få får til vores gård her i Nordjylland.

Tanken blev det kun ved- da vi fik et fif om drive alpakaer. Deres uld er noget af det fineste og de har fantastiske personligheder - vi har ikke fortrudt et øjeblik!

Vi har i dag en gård med 23 smukke alpakaer, hver med deres unikke tilgang til livet. Mange af dem kan I møde på vores Walk’n’ Talk hvor vi fortæller om dyrene, hvordan de trives og arter sig, og om vores hverdag med dem. Der er aldrig et kedeligt øjeblik her hos os på Alpacas of Fredly 😃 🦙

previous arrow
next arrow
Slider

Vores alpakaer

At have en alpaka er anderledes – at have 23 alpakaer er noget helt specielt. Mød Pluto, Royal Chase, Kentucky Gold og mange af de andre alpakaer når vi tilbyder gåture, Walk’n’Talks, i de smukke nordjyske skove omkring Asaa og Dronninglund.

Vores Walk’n’Talk

Når du booker en Walk’n’Talk hos Alpacas of Fredly, garanterer vi en spændende og anderledes tur. Det foregår primært ved skov og strand omkring Asaa og Dronninglund.

Turen har en varighed på ca. 1,30 time og er ca. 2 km guidet af Lise selv, som vil give introduktion og information om de nysgerrige pelsdyr.

På turen får du din egen alpaka at gå med, og vil opleve undervejs hvordan dens personlighed er og hvordan den vil lære dig at kende. Du kan godt glæde dig 😃 🦙

Se vores billedgalleri og se hvordan verden ser ud her hos os. Synes du at det er interessant og spændende, så book en Walk’n’Talk og lær meget mere om de spændende dyr.

Få besøg af en alpaka

Ud over vores Walk’n’Talks, tilbyder vi at du kan bestille en oplevelse med alpakaerne, f.eks. kan vi komme på besøg med en alpaka og fortælle om de spændende og dejlige dyr. Kontakt os for mere information, så kan vi lave en skræddersyet oplevelse lige til dig.