Her hos Alpacas of Fredly går vi meget op i vores dejlige dyr, at de har de bedste vilkår og de bedste gener. Alle vores dyr har flotte udtryk, den fineste pels og fantastisk crimp samt dejlige personligheder 🦙

Vi avler vores dyr ud fra kvalitetsbevidst genetik og har mange flotte avlshingste og hopper af høj kvalitet.

Se vores hingstegalleri nedenfor med billede og beskrivelse af hver hingst.

Ønsker du at komme og se vores dyr og/eller har du en interesse i køb af en af vores flotte hingste eller hopper, er du meget velkommen til at kontakte os for mere information 🦙

Proudly in cooperation with Ambersun Alpacas, Australia. https://www.ambersunalpacas.com

Medlem af Dansk Lama og Alpaca Forening. https://www.dlaf.dk/

Ambersun Ottavio

Ottavio er en ung hingst, som vi har prøvet af i 2019 og 2020. Han er mors dreng, og kommer susende så snart han ser sin mor. Han har en rigtig fin crimp, og tætheden er der heller ikke noget at sætte på.

Ambersun Royal Chase

Royal Chase er vores alderspræsident, og han har et flot og majestætisk udtryk. Han er er en yderst ordentlig og velopdragen dreng. Hans fleece er, trods hans alder, ud over det sædvanlige – tæthed og crimp er fantastisk. Far til denne flotte fyr er Jolimont Warrior.

Ambersun Peron

Peron er utrolig nysgerrig, og kommer helt tæt på én når han skal finde ud af hvem du er. Første år han blev brugt som hingst var i 2019, og der kom 5 utroligt smukke og skønne afkom efter ham, hvoraf vi selv har beholdt en hoppe. Han har en god tæthed og flot crimp.

Ambersun Pluto

Pluto er en flot sort dreng med en skøn personlighed. Han er meget velopdragen, men er ikke bange for at sige fra hvis nogen af de andre er ude på ballade. Pluto blev kåret til sort norsk champion i 2013.

Ambersun Valentino

Valentino er vores søde dreng, der blev hentet hjem fra Enghaven Alpakka i Norge dagen inden grænserne blev lukket ned i 2020 pga Corona epidemien. Pelsen har en super crimp og tæthed. 2020 blev første år hvor han skulle prøves af som avlshingst. Han har en spændende genetik bag sig bestående af bl.a. Jolimont Warrior og Ambersun Fire Chief.

Ambersun Marco Polo

Marco Polo er den store charmør og er snakkemaskinen i flokken. Har man brug for et godt råd til et ja/ nej spørgsmål, er det ham man skal tage fat i. Han har sat mange fine føl til verden i bl.a. Norge og Sverige.

Ambersun Thomas

Thomas er den yngste hingst i flokken, og er endnu uprøvet da han kun er 2 år gammel. Super flot statur og ulden er bestemt ikke at kimse af. Thomas er den søde og tilbageholdende dreng i flokken, og er nem at omgås. Han har en utrolig dejlig personlighed!

Ambersun Hotspot

Hotspot er vores smukke leopard appaloosa hingst. Han ligner lidt en giraf, hvilket også gør ham til noget helt specielt. Han er er født i Australien og har boet de seneste år i Finland, hvor han har fungeret som avlshingst i en årrække. Vi er spændte på at få en masse små fine ’plettede’ afkom efter ham.